Hopp til innhold

Ung i Sporet – av ungdom, for ungdom

Ung i Sporet er et underutvalg til Langrennskomiteen. Utvalget arbeider for å engasjere ungdommer til å ta verv og lederansvar som trenere, smørere og reiseledere på store og små arrangementer innen klubb, krets og forbund.

Utvalget består av Sandra Alise Lyngstad, Kari Mørkved Sylten og Marius Vegheim

Vi arrangerer i samarbeid med Norges Skiforbund Langrenn årlige trenerkurs og seminarer rettet spesifikt mot ungdom. Neste planlagte seminar vil foregå i sammenheng med høstmøtet 2015. 

Synes du dette høres spennende ut? Kontakt Langrennskomiteen i din krets. Har du spørsmål til utvalget, send en mail til Marius Vegheim: mariusvegheim@hotmail.com

Her er liste over skikretsenes ungdomsrepresentanter (pr. september 2015). 

Aktuelt

"Ung Leder" søker teamledere!

Norges Friidrettsforbund har et interessant utdanningsprosjekt som heter "Ung Leder". Vil du bli leder for en gruppe på 10 unge kursdeltagere?

Ungdoms-OL

Vinteridretten er nå inne i en svært spennende periode med mye oppmerksomhet. For å beholde denne posisjonen i lang tid fremover er det viktig at yngre krefter deltar i utviklingen.

Trenerkurs for ungdom

Ung i Sporet har sesongen 13/14 arrangert gratis Trener-I-kurs i langrenn for ungdom i samarbeid med NSF Langrenn. Kurset på 45 timer ble gjennomført over to helger, barmark og på ski, med stort fokus på kreative og morsomme praksisøkter.

Foto: Per Nymoen, NSF