Hopp til innhold

Nyhetsarkiv Møre og Romsdal

Aktuelt

SBM cup i Stordal og Valldal

Resultater fra helgens Sparebanken Møre cuprenn i Stordal (Sprint), og Valldal (Duathlon), finner dere på langrennssiden under "Skirenn".

KM/ SBM cup Alpint.

Resultater fra søndagens Kretsmesterskap og Sparebanken Møre cup i slalåm på Strandafjellet finner dere nå under Skirenn" på alpinsiden.

Sterke Kombinert-resultater i helgen!

Bronsje i lagkonkurransen - og 4 pl. individuekt til både Aleksander og Andreas Skoglund (begge M.O.I.) under NM junior i Midtstua i helgen, Gratulerer! Og under Solan Gundersen Vinterleker i Alvdal gjorde Torvikbukt IL seg bemerket med seier til Johan F. Orset i kombinert, og 2. og 3. pl. til Lasse Hegstad i henh.vis kombinert og hopp, Gratulerer!

Gratulerer Ragnhild!

Ragnhild Mowinckel fortsetter å vise "stor-form" etter VM, og hadde flere topp-plasseringer i Crans-Montana i Sveits, Gratulerer!

Sterke WC-resultater av våre utøvere i Hurdal!

3. og 4. plass til Guro H. Kjølseth, og 7. og 8. pl. til Sivert Hole var blant de sterke resultatene våre telemarkkjørere presterte i helgen, Gratulerer! Og denne uken fortsetter det med WC og Junior VM på Rjukan, Lykke til!

SBM cup i Ørsta flyttes til Strandafjellet.

Ørsta Alpin sitt SBM cup/ KM i slalåm flyttes til Strandafjellet og arrangeres som planlagt kommende søndag. Ny Innbydelse finner dere under "Skirenn" på Alpinsiden. Foto: Kaaresen

Stjernene raskest på Kårvatn

Ingen kunne tukte de største stjernene under helgas Randoneecup på Kårvatn, men lokalt engasjement og gode prestasjoner var ikke vanskelig å finne.

Ny seier til Rishi Sæter!

Liabygda IL`s Rishi Sæter har "storformen" inne! I helgen ble det på ny en seier i NC-A - i Notodden, Gratulerer! 3-dje pallplassering på 3 dager!

se flere nyheter
NTB scanpix