Hopp til innhold

Hopp og Kombinert - Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

Ny seier til Rishi Sæter!

Liabygda IL`s Rishi Sæter har "storformen" inne! I helgen ble det på ny en seier i NC-A - i Notodden, Gratulerer! 3-dje pallplassering på 3 dager!

NM jr. Hopp/ Kombinert i Skarbakken Avlyst!

Hovedkomiteen vedtok i møte i går kveld dessverre at M.O.I. må avlyse Norgesmesterskapet for juniorer i Hopp og Kombinert i Skarbakken i februar. Snømangelen - og ingen utsikter til kulde eller snø, gjør det dessverre umulig å arrangere mesterskapet.

Bli med å gjøre skisporten enda bedre!

Skikretsen vil i løpet av vinteren invitere til møter rundt om i kretsen, hvor vi ønsker hjelp - diskusjoner og bidrag fra flest mulig klubber på hvordan vi kan gjøre skisporten enda morsommere og bedre - for enda flere!

Ny topp-plasering for Rishi!

Rishi Sæter - Liabygda IL, fortsetter å imponere! I helgen ble det 3 plass i A-klassen under Norgescuprennene på Rena, Gratulerer!

Avlysninger!

På grunn av mildværet og snømangel kommer det nå dessverre avlysninger av skirenn i kretsen. Skaret Skiforening avlyser dessverre "Skardilten" (Turrenn/ Seedingsrenn).

Gode hopp og kombinert resultater!

Flere av våre unge hoppere jar markert seg sterkt i helgen! To 3. plasser til Rishi Sæther i NC-A på Lillehammer, 2. og 3. plass til Alexander Johnson i NC-C på Lillehammer, og 2. plass til Andreas Skoglund i Nordisk juniorlandskamp i Knyken og 3. plass i teamsprint. Gratulerer - til alle 3!

bilde hentet fra Kongsberg IF sin side

K-Jump - resultatprogram i beta

Mange synes Ehopp er vanskelig, og det er derfor meget gledelig at vi har en ivrig, ung hopper som har utviklet et resultatprogram som nå er i beta.

Sesonginformasjon 2016/2017

NSF hopp ønsker å styrke sin informasjon ut til hopp-Norge, og i denne anledning har vi en laget en første versjon av Sesonginformasjon 2016/2017.

se flere nyheter Vis alle nyheter