Hopp til innhold

Hopp og Kombinert - Møre og Romsdal Skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 25.02.2017 Til 26.02.2017 Arr. navn Junior NM Hopp Arrangør Molde og Omegn IF - Ski Gren Hopp Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

bilde hentet fra Kongsberg IF sin side

K-Jump - resultatprogram i beta

Mange synes Ehopp er vanskelig, og det er derfor meget gledelig at vi har en ivrig, ung hopper som har utviklet et resultatprogram som nå er i beta.

Sesonginformasjon 2016/2017

NSF hopp ønsker å styrke sin informasjon ut til hopp-Norge, og i denne anledning har vi en laget en første versjon av Sesonginformasjon 2016/2017.

Hoppere i form!

Rishi Sæter, Liabygda IL og Petter L. Skodjereite, Stordal IL, imponerte begge under NC-Hopprennene i Stryn i helgen! Rishi vant Herrer kl. A, og Petter vant Herrer kl. B, Gratulerer!

4 pl. til Andreas Skoglund i FIS Youth Cup!

Molde og Omegn IF`s unge Kombinertutøver Andreas Skoglund ble nr. 4 under dagens FIS Youth Cup i Kombinert i Harrachow i Tsjekkia, Gratulerer! Andreas ledet etter hopprennet, og endte som nr. 4 totalt. Meget imponerende spesielt siden Andreas er første-års i sin klasse.

Stor renn-aktivitet til helgen!

Endelig kom det mere snø!! Og kommende helg er det stor skiaktivitet i kretsen! Sesongstart både i alpint og hopp/ kombinert, og nytt SBM cup-renn i langrenn. Se Innbydelser under "Skirenn" på grenenes sider.

Vis alle nyheter
NTB scanpix