Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

NM Junior-Harstad

Norgesmesterskapet for juniorer arrangeres i Harstad i mars. Skikretsen trenger tilbakemelding fra hvem som ønsker å benyttes seg av vår felles booking. Frist for tilbakemelding: mandag 20 feb.

NC Jr. Voss

Denne uken er det Norgescup renn for juniorer på Voss. MRSK stiller med en stor - og solid tropp. Hovedledere er som alltid Pål Bjørn Øvrebust og Jan Erik Westerås. Klikk for Live-timing.

VM-sølv til Norge

Norge gikk inn til sølv på stafetten i klassen "Open Relay" under World Para Nordic Skiing Championship i Finsterau

En stor takk for innsatsen!

To meget rutinerte ledere trekker seg nå tilbake i Hovdebygda IL. Rune Røyrhus (13 år i Styret), og Guttorm Øye (26 år i Styret) takker nå av fra vervene sine. Skikretsen ønsker å si "Tusen takk" for den fantastiske jobben de har gjort, både i HIL og for skisporten i MRSK. Forhåpentligvis forsetter dere begge med stort engasjement for langrennssporten i mange år fremover!

Osmarkrunden arrangeres lørdag.

Til tross for lite snø tar vi sikte på å avvikle den 20. utgaven av rennet som planlagt kommende lørdag. Det kan imidlertid bli aktuelt å korte ned «runden» noe, men distansen på 22 kilometer vil tilnærmet bli beholdt.

4,8 millioner fordelt i prepareringsmidler

Norges Skiforbund har fordelt 4,8 millioner til klubber i ski-Norge til innkjøp av utstyr til å kjøre opp skiløyper. Midler fra utstyrsordningen bidrar til at flere klubber har fått investert i ny prepareringsmaskin siste året.

se flere nyheter Vis alle nyheter