Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Fjord1 Harpefossen

02.-05. februar inviterar skikrinsen i samarbeid med Haugen IL og ARAN til Fjord1 Alpinsamling på Harpefossen. Førebels informasjon (inkl. deltakarliste) er oppdatert 16. januar 2017.

Norgescup Jr. Voss

17.-19. februar ynskjer Voss IL velkommen til norgescup i langrenn for juniorar på Herresåsen. Frist for bestilling av innkvartering m.m. er onsdag 25. januar 2017.

Sara til topps

Leikanger-jenta Sara Felde Liljedal fekk full klaff då ho vann Hovudlandsrennet i Telemark på Bjorli søndag.

Fjord1 AlpinCup

Bli med på Fjord1 AlpinCup! Tysdag 17. januar og onsdag 18. januar inviterar Haugen IL, Sogndal IL og Førde IL til Fjord1 AlpinCup.

SSF Cup Langrenn

Samanlagtlistene i SSF Cupen er oppdatert etter langrennsarrangementet i Sogndal søndag 14. januar 2017.

Sparebanken Vest AlpinCup

Med nærare 80 alpinistar på startstreken gjekk årets første runde av Sparebanken Vest AlpinCup av stabelen i Jølster Skisenter i dag. Resultatservice.

Siger til Hope

Hyaren Jon Rolf Skamo Hope gjekk heilt til topps i eldste juniorklasse under dagens norgescuprenn i langrenn på Nes i Akershus.

Åge til topps igjen

Laurdag vann haugen-alpinisten Åge Solheim eit FIS-renn i slalåm i Bærum. Det vart avvikla to renn og i det første vart han nummer tre, medan han køyrde ned til siger i det andre rennet.

SSF Cup Sogndal IL

Sogndal Skisenter skilta med glitrande langrennsforhold då SSF Cup Hodlekverennet gjekk av stabelen i dag. Resultatservice.

JR1 NM og FIS Jølster

Jølster IL Alpin har gleda av å invitere til JR1 NM og FIS-renn i slalåm 11.-12. februar 2017.

SPV Alpinsamling

Laurdag 14. januar er det klart for Sparebanken Vest Alpinsamling i Jølster Skisenter. Informasjon om samlinga er oppdatert 13. januar (kl. 12.10).

Kjøp engangslisens i app

Aldri har det vært enklere å betale engangslisens! Både arrangører og utøvere kan glede seg til å ta i bruk den nye appen Min Ski. Last ned i dag fra App Store eller Google Play.

Ski- og snøsamlingar

14. og 15. februar inviterar NAV Hjelpemiddelsentralen i samarbeid med skikrinsen til ski- og snøsamling i høvesvis Sogn Skisenter og Sunnfjord Skisenter.

"Telenor Open-Mind"

I perioden 08.-14. februar inviterar Norges Skiforbund til "Telenor Open-Mind" samling på Jølster og Voss. Samlinga er open for alle funksjonshemma alpinistar.

Randoneesamling Grotli

10.-12. februar inviterar Norges Skiforbund til opa samling for deg som har lyst til å lære meir om randonee og prøve det i praksis.

Klare for norgescup

Til helga er det duka for norgescup for junior i langrenn på Nes i Akershus. Frå Sogn og Fjordane deltek 19 løparar.

SPV Cup Jølster IL

Søndag 15. januar inviterar Jølster Alpin til Sparebanken Vest AlpinCup i Jølster Skisenter.

Det har aldri vært gøyere!

- Distansekortet er et utrolig bra virkemiddel for å at jeg synes det var gøy å være med ut på ski, forteller Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

SSF Cup Sogndal IL

Søndag 15. januar inviterar Sogndal IL til SSF Cup i langrenn i Sogndal Skisenter (Hodlekve). Arrangementet inngår i SSF Cupen for rekruttar.

Jentesamling Langrenn

I overkant av 40 jenter deltok på den årvisse Jentesamlinga på Ullsheim i helga. Sjå bileter frå samlinga.

Stor langrennshelg

I overkant av 200 langrennsløparar stod på startstreken då SSF Cup Ullsrennet gjekk av stabelen på Ullsheim laurdag. Søndag stilte 40 lag til start då Markane IL inviterte til SSF Cup i stafett.

Det beste så langt

Haugen-alpinisten Åge Solheim vann dagens FIS-renn i storslalåm i Olympiabakken på Hafjell.

NM på Ski

Norgesmeisterskapen i langrenn går av stabelen på Lygna 02.-05. februar 2017. Informasjon om skikrinsen sitt fellesopplegg er oppdatert 06.01.2017.

Trener 2 alpint fart

NSF og Oppland Skikrets inviterer til fartsdelene av Trener 2 alpint i tilknytning til NSF Breddesamling for U14/U16 i Hafjell 2-5. februar. Påmeldingsfrist 25. januar!

SSF Cup Ullsrenna 2017

Laurdag 07. januar inviterar Markane IL til SSF Cup Ullsrennet 2017, medan SSF Cup stafett går av stabelen søndag 08. januar. Begge arrangementa vert avvikla på Ullsheim.

Norgescup Nes

13.-15. januar ynskjer Nes Ski velkommen til Statoil Norgescup for Junior. Informasjon om skikrinsen sitt fellesopplegg er oppdatert med logistikkliste pr. 03.01.2017.

Trenar I Langrenn

13.-31. januar inviterar skikrinsen til Trenar I kurs i langrenn i Sogndal. Som ein del av kurset inviterar ein også til Treningsleiarkurs Langrenn, 13.-15. januar 2017.

Fjord1 Hafjell

05.-08. januar 2017 inviterar skikrinsen til Fjord1 Alpinsamling på Hafjell. Informasjon om samlinga er oppdatert 03.01.2017 (kl. 08.30).

Jentesamling Ullsheim

07.-08. januar inviterar skikrinsen og skiskyttarkrinsen til Jentesamling Langrenn på Ullsheim. Samlinga vert avvikla i samband med Ullsrenna i langrenn.

Hyllest til breddeidretten

Lørdag 28. januar ønsker NRK Sporten å gi breddeidretten i norsk skisport den hyllesten den fortjener. Norges Skiforbund oppfordrer våre klubber til å søke på dette flotte tiltaket.

Postadresse: Sogn og Fjordane Skikrins, Postboks 221, 6802 Førde Besøksadresse: Firdaveien 6, Førde
Gepa