Hopp til innhold

Info om Nordea TV cup renn 3/KM - Heddal

NRK Sporten tar med seg sitt team og flytter sitt vinterstudio ut til Heddals 100 års jubileum i forbindelse med kretsens Nordea TV cup renn og KM 28. januar.

Saken vil bli oppdatert fortløpende med informasjon om rennet etterhvert som NRK lander sin plan rundt avviklingen av arrangementet.

Innbydelse

Litt foreløpig info:

Lagledermøte:
Obligatorisk lagleder møte klokken 09 - maks 1 representant fra hver klubb skal representere. Det vil kun bli gitt info, ingen diskusjoner.

Noen foreløpige tidspunkter:
kl 0945 - Åpningssermoni
kl 1000 - NRK starter sin sending
kl 1010 - Rennstart

Litt praktisk info:
Det vil bli satt opp shuttel trafikk med buss fra flyplassen i Notodden (med et lite forbehold, kan bli endring) og opp til Grønskjær skisenter.
Ved påmeldingen til rennet vil du også kunne komme på TV.
HUSK å gå i klubbklær med logoer denne dagen, spesielt hvis du skal på TV. 
PS! Viktig at sponsormerkene er innenfor rammene i regelverket.

Vi oppfordrer alle utøvere i kretsen til å melde seg på rennet og alle foreldre, trenere og skiinteresserte til å møte opp til folkefesten på Grønkjær lørdag 28. januar.

Skileikområde - barnas skiklubb:
Barnas skiklubb vil være på plass i anlegget med et eget skileikområdet. Her vil det være morsome aktiviteter hele dagen som hopprenn, ansiktsmaling og andre morsomme konkurranser.

Ta med barna selv om de ikke skal gå skirennet - bli med på folkefesten 28. januar :)

NRK skal gjøre intervjuer, produsere konkurranser og formidle festen og innsatsen som legges ned av barn, unge og alle de rundt.

Påmelding til rennet

Hele stasligheten er NRK Sporten sitt bidrag til breddeidretten i norsk skisport og den hyllesten den fortjener.
https://www.nrk.no/telemark/idrettslaget-vant-en-tv-sending-1.13311530

Her skal barn og unge tas på alvor, i like stor grad som Aksel Lund Svindal og Marit Bjørgen. Og alt skal formidles gjennom en hel dag med sportslørdag på NRK1. Breddearrangementet blir selve basen i sendingen, mens NRK skal ut til det som skjer ellers i verdenscupsirkuset underveis.

NRK kommer med programleder og Langrennsekspert, kommentator, 10-12 kameraer, drone,  2 semitrailere med utstyr og 30 personer for å dekke rennet, det er en voldsom stor produksjon. Dette blir gøy.

Gepa