Hopp til innhold

Freeskisamling Buskerud på Kläppen 17. - 20. oktober

Buskerud Skikrets - Freeski inviterer ungdommen fra kretsen, 13 år (f. 2011) og eldre, til en spennende pre-season treningssamling på Kläppen fra torsdag 17. til søndag 20. oktober.

Vi ønsker at foresatte blir med. Prisen for foresatte inkluderer det samme som for løperne, men heiskort er ikke inkludert.
 
Pris og informasjon:
  • Pris per deltaker kr 3 200,-
  • Pris per foresatt kr 2 000,-
Prisen inkluderer heiskort, overnatting, frokost (fredag, lørdag og søndag) og middag (fredag og lørdag). Lunsj er ikke inkludert, men det er mulig å kjøpe eller smøre niste.
Kläppen er det første skisenteret i Sverige som åpner for sesongen, og de har over 50 000 kubikkmeter snø som de har laget en flott railpark av. I tillegg til Kläppen Arena, som tilbyr airbag for hopping og barmarksfasiliteter, er dette en ypperlig mulighet til å kickstarte 24/25-sesongen!
Med railpark på snø og airbag for hopp er alt lagt til rette for å finne tilbake skiformen og forhåpentligvis lære mye nytt. Det blir en helg fylt med trening, moro og ikke minst skiglede.
 
Oppmøte:
Vi møtes for innsjekk og introduksjon i resepsjonen på Kläppen Ski Resort torsdag 17. oktober kl. 20.00. Vi har felles opplegg i bakken fredag, lørdag og søndag, med felles middag lørdag kveld. Detaljert program vil bli sendt ut nærmere samlingen.
 
Program:
Vi legger opp til to treningsøkter fredag og lørdag pluss en treningsøkt søndag. Mer detaljert program blir sendt ut til påmeldte senest 5. oktober.
 
Transport:
Vi organiserer ikke transport, så vi oppfordrer til samkjøring. Det er mulig å kjøre bil direkte til Kläppen, og gratis parkering er tilgjengelig ved resorten.
 
Påmelding og forhåndsinnbetaling:
På iSonen/MinIdrett innen 30. september og påmeldingen er bindende. Ved påmelding samtykker deltakere til bilde og videoopptak. Vi har maks 30 plasser, så her er det førstemann til mølla! Vi må ha minimum 20 deltagere for å kunne gjennomføre denne samlingen.
NB: Det er ikke rom for etteranmelding, så meld dere på i tide!
 
Ved spørsmål, ta kontakt på buskerudfreeski@gmail.com
 
Vennlig hilsen Buskerud Skikrets - Freeski v/Edvard, Elsa, Trym & Tonje
NIF-EPI02, 02