Hopp til innhold

Sommer i nord (Foto: Carl Ole Foss)

Fantastisk sommersamling i Mo i Rana

Miljøsamling for Hedmark Skikrets i hoppanlegget i Fageråsen i Mo i Rana uke 31. Rapport fra Trond Halvorsen.

Det var påmeldt nesten 40 hoppere til Hedmark skikrets sin miljøsamling i det nye og flotte hoppanlegget i Fageråsen.

Utøverne kom fra Tromsø i nord, til Østfold i sør, og de fikk noen supre dager med for det aller meste godt vær.

Det ble selvsagt mye hopping, med 2 økter hver dag, bortsett fra Onsdag hvor det bare ble en, grunnet Mesternes Mester som var tidkrevende og veldig gøy aktivitet for barn og ungdom.

I bakkene ble det forskjellige konkurranser, med vekt på landing og utkjøring, og lagkonkurranse siste dagen hvor utøverne skulle tippe hvor langt de skulle hoppe, noe som ble imponerende nært for alle lag. På Torsdag dro de fleste til en klatrepark etter endt hopping noen mil unna, hvor de fikk kjenne på adrenalin kick og spenning.

De aller fleste bodde på Yttervik Camping, som lå helt nede ved Helgelandskysten, og hvor fiskestanga ble flittig brukt, og noen skikkelige rugger måtte bøte med livet.

Ikke bare ble det satt mange nye rekorder i bakkeanleget, men disse samlingene er så viktig for å bygge relasjoner og sosialt samvær.

Vi hadde felles bespisning både til lunch i bakkeanlegget og middager på Yttervik, så kjempetakk til alle som var med å bidro.

Spesielt takk til komiteen som hadde lagt mye arbeid og stor innsats for denne velllykkede samlingen, og det var Carl Ole Foss, Pål Tåsåsen, Anita Gotehus og Anne Kjøllestad.

Må også få takke alle trenerne som var med å bidro til at dette ble en slik suksess.

NIF-EPI01, 01