Hopp til innhold

Miljøsamling i Rena Leir 2022 (Astrid Hermansen)

Miljøsamling på Rena 13-16 år

Velkommen til miljøsamling for 13-16-åringer på Rena Leir 18.-20. oktober

PÅMELDING

Siste frist for påmelding er 10. oktober!

Langrennskomiteen i Hedmark Skikrets ønsker velkommen til miljøsamling – vi lover en innholdsrik og sosial helg

Det blir innsjekk på Rena Leir fredag ettermiddag, samt én treningsøkt og felles middag på kvelden. Vi rigger oss til overnatting på flatseng i idrettshallen og deler hallen i jente – og gutteavdeling med to lettvegger. Dusjer er det i garderobene.

Lørdag blir det varierte treningsøkter med fokus på lagbygging og sosialt samvær. Det blir også én treningsøkt på søndag før samlingen avsluttes med lunsj.

Detaljert program kommer.

Utstyr

Treningsklær og sko for inne og ute, drikkebelte, korte staver, oppblåsbar madrass, sovepose/dyne, håndklær, badetøy, lue, buff, hansker. Tykk jakke, inneklær og masse godt humør!

Husk: Treningstøy som tåler en runde i hinderløypa, som du ikke er redd for skal få hull.

Det er ingen matbutikk eller kiosk i nærheten så alle må ha med seg det de trenger. Vi godtar IKKE energidrikker på samling.

Vis sunt mobilvett! Det er ikke lov å ta bilder av andre på samling og legge ut med mindre det er tydelig avklart med trenere/ledere. Og en trenger ikke mobiltelefon med seg på trening eller ved måltider.

Det er fint om det stiller trener/trenere fra de klubbene som har påmeldte utøvere.

Pris

Kretsen fakturer faktiske kostnader for kost og losji i etterkant av samlingen. Vi har ikke eksakte priser per dags dato, men klubbene vil anslagsvis bli fakturert ca. kr 700-1000 per person for hele samlingen.

Velkommen til ei fin helg!

Hilsen

Kjetil Kjærnes og Hilde Nystuen – LK.

Spørsmål om samlingen kan rettes til kjetil.kjaernes@syljuaasen.no/90 51 33 61

eller hilde.nystuen@gmail.com / 90 12 33 02

Henvendelser om påmelding, avmelding eller endringer rettes til Hallgeir Garmo på kretskontoret, 99397660/hallgeir.garmo@skiforbundet.no

NIF-EPI01, 01