Hopp til innhold

Andreas Bergsland (t.v.) og Hermann Skram Botterud.

Sterk annenplass til Norge

Det norske herrelaget gikk inn til en knallsterk annenplass i World Cup-åpningen i teamsprint i rulleski i latviske Madonna torsdag. Det norske laget besto av Andreas Bergsland (Trøsken Idrettslag) og Hermann Skram Botterud (Bærums Skiklub).

– Vi må være strålende fornøyd med annenplass. Det var mye knuffing underveis, sier Hermann Skram Botterud.

Latvia vant stafetten på hjemmebane, mens Sverige ble nummer tre. Det ble gått totalt seks etapper på cirka 1,7 km i teamsprinten i Latvia.

– Vi liker spesielt at vi slo svenskene, sier Bergsland og Botterud.

Andreas Bergsland gikk også inn til en sterk 4. plass i World Cup-åpningen over 10 km fri teknikk onsdag. Langrennsløperen fra Trøsken IL var i underkant av 10 sekunder fra pallen.

World Cup-åpningen i rulleski i Latvia fortsetter med supersprint lørdag, mens det er fellesstart søndag.