Hopp til innhold

Byttehelgen 2024

Få flere ut i skiløypene – meld klubben på Byttehelgen

Bli med på Norges største dugnad for brukt sportsutstyr i november. Da arrangerer klubber over hele landet bruktmarkeder der det kjøpes og selges sportsutstyr. De fleste arrangerer 16. – 17. november, men noen inviterer til Byttehelgen før og etter.

Påmeldingsfristen er 3. oktober hvis klubben din ikke har vært med før og vil ha en gratis pakke til byttehelgen som gjør det enkelt å være arrangør. Har klubben vært med før og trenger kun påfyll av materiell? Da må du melde klubben på innen 17. oktober.

Meld klubben på byttehelgen

1 av 3 familier tar barna ut av idrett fordi det er for dyrt  Sånn skal det ikke være. I tillegg har halvparten av oss brukt utstyr hjemme vi kan selge, men fåtallet gjør det. Vi håper derfor at enda flere er med på Byttehelgen og bidrar til at flere familier får råd til å være med på idrett.

Hvis din klubb blir med tjener folk litt på å selge utstyr som ikke brukes lenger og de som kjøper kommer seg ut i skiløypa for en fornuftig sum. Husk også at klubben kan få noen inntekter til klubbkassa. Dette sa en av klubbene som tidligere var med på arrangementet: «Byttehelgen er med på drive klubben fordi inntektene hjelper oss å betale leieutgifter for hall, heiskort til våre trenere, startkontingenter og innkjøp av nytt nødvendig utstyr»

Hva får klubben hjelp til når den melder seg på?

Du får tilsendt en pakke med materiell som gjør det enkelt å arrangere Byttehelgen. Har klubben deltatt før, får du påfyll hvis du trenger. Sjekk pakken på byttehelgen.no

SpareBank 1 annonserer for Byttehelgen slik at folk kommer for å levere utstyr og for å kjøpe nytt brukt.

På byttehelgen.no får du tips og råd om hvordan Byttehelgen arrangeres. Her kan dere også laste ned materiell til markedsføring av Byttehelgen.

Meld på klubben på byttehelgen.no og la flere familier ta del i skigleden. Har du alt du trenger for å arrangere? Det er flott om du likevel melder deg på, så får flere vite om arrangementet ditt.

NIF-EPI02, 02