Hopp til innhold

Søknad om skirenn sesongen 2024/2025

Alle klubber som ønsker å arrangere terminfestet skirenn den kommende sesongen bes legge inn søknad i iSonen innen 15. september.

Sonen er idrettens nye arrangementsverktøy og har erstattet SportsAdmin, og skal tas i bruk av alle rennarrangører i ski-Norge.

Alle klubber som ønsker å arrangere terminfestet skirenn sesongen 2024/2025 bes legge inn søknad iSonen.
Frist: 15. september 2024

Legg inn rennsøknad:
Logg deg inn på iSonen med Idrettens ID og opprett nytt arrangement (samme brukernavn og passord som i Min Idrett og Sportsadmin) og opprett nytt arrangement. 
ISONEN – FORSIDEN 

Merk at du må ha funksjonen "Arrangementsansvarlig" i skigruppa. 

Den som skal legge inn arrangementene, må ha tilgang som arrangementsansvarlig i klubben. Ta kontakt med skikretskontoret dersom dere trenger hjelp til dette, bjorn.bruvoll@skiforbundet.no , eller tlf. 913 97 910

NB! Som arrangør skal du velge klubb fra Gruppe, ikke Klubb! Ikke kopier klasser/øvelser fra tidligere arrangement da oppsett er endret.

Velg "Terminfestet arrangement" under arrangementstype.
BRUKERVEILEDNING TIL ISONEN  

Hovedterminlister NSF 2024-2025:

Grenkomiteene i skikretsen setter opp endelige terminlister på bakgrunn av rennsøknadene. Når endelig terminliste er klar, settes søknadene til status godkjent og rennene vises i online terminliste. Ikke åpne rennet for online påmelding før klasser og øvelser er lagt inn komplett

NIF-EPI03, 03