Hopp til innhold

Søknad om skirenn sesongen 2024/2025 - Ny frist 26. september

Flere klubber har allerede søkt om skirenn for sesongen 2024/2025, men skikretsen ønsker flere rennsøknader og har utvidet søknadsfristen til 26. september. Har din klubb søkt?

Opprinnelig søknadsfrist var 15. september. Ny frist 26. september.

Følgende klubber har søkt skirenn pr. 15. september.

Alle klubber som ønsker å arrangere terminfestet skirenn sesongen 2024/2025 bes legge inn søknad iSonen.
NY frist: 26. september 2024

Sonen er idrettens nye arrangementsverktøy og har erstattet SportsAdmin, og skal tas i bruk av alle rennarrangører i ski-Norge.

Legg inn rennsøknad:

Logg deg inn på iSonen med Idrettens ID og opprett nytt arrangement (samme brukernavn og passord som i Min Idrett og Sportsadmin) og opprett nytt arrangement. 
ISONEN – FORSIDEN 

Merk at du må ha funksjonen "Arrangementsansvarlig" i skigruppa. 

Den som skal legge inn arrangementene, må ha tilgang som arrangementsansvarlig i klubben. Ta kontakt med skikretskontoret dersom dere trenger hjelp til dette, bjorn.bruvoll@skiforbundet.no , eller tlf. 913 97 910

NB! Som arrangør skal du velge klubb fra Gruppe, ikke Klubb! Ikke kopier klasser/øvelser fra tidligere arrangement da oppsett er endret.

Velg "Terminfestet arrangement" under arrangementstype.
BRUKERVEILEDNING TIL ISONEN  

Hovedterminlister NSF 2024-2025:

Grenkomiteene i skikretsen setter opp endelige terminlister på bakgrunn av rennsøknadene. Når endelig terminliste er klar, settes søknadene til status godkjent og rennene vises i online terminliste. Ikke åpne rennet for online påmelding før klasser og øvelser er lagt inn komplett.

Det finnes mange måter å arrangere et skirenn på. Vi ønsker at sesongens arrangører tenker gjennom innholdet i sine konkurranser. Dette er i tråd med det som klubbene selv har tatt opp på skikretsens vårmøte (langrenn).

NIF-EPI01, 01