Hopp til innhold

Tingdelegater for Nordland Skikrets: Arnfinn Paus, Oddbjørn Skarheim, Anniken Jørgensen Ringen og Siri-Elise Bjørgaas

Skitinget i Bodø 2024

Skitinget 2024 ble avholdt i Bodø 8.-9. juni med Nordland Skikrets som lokalt vertskap. Her var hele ski-Norge representert og kursen for en ny periode ble satt.

I forkant av tinget ble det gjennomført fagmøter for flere av grenene. Her var Nordland Skikrets representert med deltagere i alle møtene.

I Tingforhandlingene ble det vedtatt å gjennomføre et ekstraordinært skiting i 2025, hvor organisasjonen står på agendaen. Det blir satt ned et utvalg som skal jobbe med organisasjonsgejonnomgang frem til ekstraordinært Ting.

Tove Moe Dyrhaug ble gjenvalgt som skipresident. Øvrige valg og saker på tinget finner du her - Alt om Skitinget

Vi er også spesielt fornøyd med at vi har fått med representanter fra Nordland, som er valgt inn i flere grenkomiteer.
Unni Forshaug, Narvik Slalåmklubb, er gjenvalgt til Alpinkomiteen.
Trond Jøran Pedersen, IL Stålkameratene, er valgt inn i Hoppkomiteen.
Stein Kyrre Ulstad, Mo Skilag, er valgt inn i Kombinertkomiteen.
Vi gratulerer og ønsker lykke til!

Alt i alt ble det et vellykka arrangement med god stemning i strålende sommervær. Vi takker for oppdraget og ønsker alle gjestene velkommen tilbake ved en senere anledning!

Vi er ekstra glade for at OL-vinnerne Inger Aufles (stafettgull 1968), Tom Sandberg (kombinert gull 1984), Kenneth Braaten (kombinert lag-gull 1998) og hopp-pioner Anette Sagen deltok på Tingmiddagen som våre gjester. Det var stor stas og satte en ekstra spiss på arrangementet! Her sammen med skipresident Tove Moe Dyrhaug.

NIF-EPI03, 03