Hopp til innhold

100 000 solgte billetter – nærmer seg utsolgt enkelte dager

Over 100 000 har sikret seg billetter til VM-festen i Trondheim neste år.VM-arrangøren varsler også om at enkeltdistanser nærmer seg utsolgt. Dette gjelder spesielt herrestafetten den 6. mars og femmila for herrer den 8. mars.

Les program eller kjøp VM-billetter her

– Vi er veldig glade for at salget går såpass bra og at vi ligger foran Oslo-VM i 2011. Vi vet at det ble en kjempestor folkefest, sier VM-sjef Åge Skinstad.

Også utøverne gleder seg til VM på hjemmebane. Didrik Tønseth bor i Trondheim og trener i Granåsen nesten daglig. Han tenker på og lar seg inspirerende av den kommende folkefesten på nesten hver eneste treningsøkt.

– VM på hjemmebane blir stort. Nå begynner det å nærme seg og det er fantastiske nyheter at det selges masse billetter. At det går mot stappfulle tribuner i Granåsen, er helt rått, sier Tønseth.

Mesterskapet i Trondheim har som ambisjon å bli tiårets største folkefest i Norge. Dette skal de greie gjennom et grensesprengende kulturprogram og fantastiske idrettsprestasjoner. På arenaen vil det være tilbud og aktivitet for enhver smak:

Stort familieområde med aktiviteter
VIP-telt og Brimi-lavvo
Publikumstelt med opptil 30 ulike lokale matretter
Fire VM-scener med lokale kulturaktører
Konserter med kjente artister og medaljeseremonier på torget i Trondheim.

Målet for billettsalget er 220 000 solgte billetter.
– Det er klar vi gleder oss og så er det fortsatt en stor jobb å gjøre. Vi har respekt for den jobben og lover å bruke hver eneste dag frem mot mesterskapet til å bygge opp til folkefesten, sier Skinstad.

Foto: Ski-VM 2025

Les mer om mesterskapet på trondheim2025.no

NIF-EPI01, 01