Hopp til innhold

Shades of Norway forlenger

NSFT og Shades of Norway forlenger sin avtale med ytterligere 2 år.

Shades of Norway er en norsk merkevare som har etablert seg i et tøft konkurranseutsatt marked med sine solbriller, sportsbriller og alpinbriller. Produktene har høy kvalitet og spennende design, og de har søkelys på miljøvennlig produksjon og gjenbruk. Deres nyeste solbrille er resirkulert fra fem tomflasker.

Telemarklandslaget er avhengig av kvalitetsbriller både på trening og i konkurranse. For å prestere maksimalt i World Cup når været skifter raskt fra klart til overskyet, med snøbyger, eller med helt flatt lys så er god sikt essensielt for timing og linjevalg. Alpinbrillene til Shades of Norway er av høyeste kvalitet og leveres med flere typer linser med en meget smart magnet-mekanisme for hurtig bytte av linser.

Telemarklandslaget hadde 9 World Cup seire sist sesong og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i de to neste sesongene. Henrik Lauritzen, CEO i Bestun AS som står bak Shades of Norway er innovativ og kreativ og er meget lydhør med tanke på produktutvikling som møter kravene som toppidretten stiller. De har tatt frem en egen alpinbrille for Telemarklandslaget , og vi ser frem til nye innovasjoner i fremtiden sier sportsjef Bjørn Espen Aase.

NSFT ser frem til to nye spennende år med SON!

NIF-EPI01, 01