Hopp til innhold

Fra klubbutvikling til kretsutvikling

Espen Rognli er ansatt som administrasjonssjef i Troms skikrets. Han kommer fra stilingen som skiklubbutvikler for Troms og Finnmark.

Espen Rognli er 49 år og bosatt på Kvaløysletta utenfor Tromsø. Etter mange år som lærer og rektor ved skoler i Tromsøregionen, gikk han høsten 2022 inn i stilling som tidenes første skiklubbutvikler i Nord-Norge med ansvar for å følge opp skiklubbene i Troms og Finnmark. 

Kjenner skimiljøet

Skiklubbutvikleren i Troms og Finnmark dekker et enormt område, der kjøreturen fra den vestlige til den østlige ytterkanten på 1100 kilometer tilsvarer distansen fra Oslo til Bodø. Få kjenner med andre ord skimiljøet i Nord-Norge bedre enn han og ingen har kjørt lenger med orgeltramp, bueporter, hoppetau og megaterninger enn Espen.

Nå skal den brune Caravellen få hvile, når han tar over administrasjonssjef-stolen for Troms skikrets på Alfheim fra Hanne Kristine Kroken. Det betyr mindre reising og mer kontortid for den energiske klubbutvikleren. Mye tyder imidlertid på at Espen neppe klarer å sitte helt stille på kontoret gjennom hele sesongen.

Stilling ledig

– Jeg ønsker fortsatt å ha en tett og god dialog med alle klubbene i Troms, der kunnskapen jeg har opparbeidet meg som skiklubbutvikler vil komme godt til nytte, sier Espen.

– Espen sin stilling som skiklubbutvikler skal selvsagt lyses ut i løpet av høsten, slik at Troms og Finnmark ikke mister den funksjonen. Rekrutteringen til denne stillingen vil starte i løpet av kort tid, sier leder for rekrutteringsavdelingen, Sven Håkon Kulbeck.

Kulbeck er veldig glad for at han kunne rekruttere fra egen stab til administrasjonssjefstillingen i Troms, slik at vi får en meget erfaren og bra mann inn til å drifte den aktive skikretsen.

NIF-EPI03, 03