Hopp til innhold

Foto: Visitfonna

Informasjoner og påmeldingsrutiner Fonnasamlinger alpint 2024

Alpinkomiteen sammen kretstrenere, har laget et opplegg som gir tilbud om 6 ulike samlinger på Fonna denne sesongen. NB! Som tidligere vil alt av påmelding og annet gå via påmeldingsansvarlig i klubb.

Fonnasamlinger skikretsen 2024 samlingsplan 2024

I henhold til samlingsplanen inviterer AK til samlinger på Fonna mai – august 2024. Det er kommet mye snø på breen, så vi håper det blir en fin Fonna sesong. Vi ønsker nå forhåndspåmelding på samtlige samlinger på Fonna, dette for å kunne starte på logistikken og evt. booke mer overnatting på de samlingene vi trenger det.

Forhåndspåmeldingen sendes inn sammen med den endelige påmeldingen til første samling (3. mai). Endelig påmeldingsfrist til hver enkelt samling står under. Se mer info om påmelding under.

Påmelding: All påmelding skal være klubbvis fra samlingsansvarlig i hver enkelt klubb.

Påmelding sendes til kretstrener@gmail.com innen fristen. 

Innen 3.mai ønsker vi en forhåndspåmelding på alle samlinger på Fonna i år. Vi ønsker dere prøve å være så nøye som mulig og planlegge frem til og med Fonna 6. Dette vil lette logistikkarbeidet og vi kan holde kortere frist på «endelig påmeldingsfrist». Samlingsansvarlig må sende påmelding/bekreftelse på de påmeldte innen fristen

Etter påmeldingsfrist på hver enkelt samling, så er påmeldingen bindende. Er man ikke påmeldt innen fristen er man heller ikke sikret plass.

Overnatting og organisering: Overnatting blir på «Hovden-huset/Olastølen», ved behov vil vi skaffe annen overnatting. Det vil bli utnevnt en matansvarlig og en renholdsansvarlig på hver enkelt samling. Disse får hjelp av øvrige foresatte til innkjøp, matlaging, rydding osv.

Etter hver samling vil kretsen foreta en avregning av kostnadsfordeling. Ved samlinger hvor det f.eks blir brukt langt over budsjetterte salt-kostnader, kan det tilkomme en liten økning i felleskostnaden.

Transport: Alle må selv sørge for transport til/fra Fonna, samt transport opp og ned til bakken hver dag. Bom opp til skisenter koster 120,- pr dag, årskort koster 1200,- og kan kjøpes på www.passpay.no

Lagleder: Hver klubb oppnevner lagleder, og all informasjon går gjennom lagleder og samlingsansvarlig

Husk å ta med: Skiutstyr, barmarkstøy for utetrening, preppeutstyr, drikkeflaske, regntøy, hjelm, ryggplate, badetøy, håndkle, sengetøy og solkrem.

Møter: Utøvermøte på ankomstdag i spisesal på «Hovden-huset» kl. 20.30. Trener/lagledermøte på ankomstdag i trenerfløy på «Hovden-huset» kl. 21.00. (Møter/info resterende dager blir informert om første dag).

Vi gleder oss til å bli kjent med alle sammen, og til en super Fonna sesong 😊 Vi ses på Fonna.

Med vennlig hilsen Eivind & Vidar Kretstrenere På vegne av AK i Agder & Rogaland Skikrets

nif-epi04, 04