Hopp til innhold

Pasvikrennet 2024

Pasvik Hauk håper på supre forhold når de inviterer til det 61. Pasvikrennet. I år arrangeres rennet på lørdag 9. mars.

Påmelding Pasvikrennet

Fri start for trimmere fra kl. 09.00 -10.30 og fellesstart for konkurranseklassen kl. 11.00.

Løpet foregår i Pasvik med start og innkomst ved Idrettsplass, Pasvik Folkehøyskole.

Du kan velge 30 km eller 20 km trimklasse, eller 30 km konkurranseklasse. I ungdomsklassen (konkurranse) er løpet 20 km.

30 km:

Starter på Svanvik, følger den gamle Pasvikløypa til Ospedalshøyda der den tar av østover ned til Langvannet. Der følger den vestsida av Langvannet rett ovenfor hyttefeltet til ca. midt på Langvannet til den tar av vestover til høydedraget rett ovenfor Namdalen. Så dreier løypa igjen sørover inn mot Strandkrysset. Løypa krysser så fylkesveien rett øst for Strandkrysset og følger løypetrase opp til Kirkegårdshøyda der den koples til lysløypa på Svanvik og videre til idrettsplassen ved Folkehøyskolen.

20 km:

Følger 30 km, men tar av fra 30 km traseen ved Holmvannskassa og følger løypa over til Strandsida, og kommer inn i 30 km løypa som går tilbake til Svanvik.

Bamsedilten:

Barneskirenn (ca 5 km): Starter ved idrettsplass Pasvik Folkehøyskole, går i lysløypa tilbake til idrettsplassen. I målområdet blir det saft og premie til alle barna.

GSV ved Grensestasjonen på Svanvik vil stå for drikkestasjoner ute i løypa, de vil også sørge for sikre veipasseringer ved Hauk og Strand.

Kafe og premieutdeling

På folkehøyskolen blir det kafé, mulighet til å handle mat, drikke, kaffe og deilige kaker. Premieutdelingen foregår også her i etterkant av løpet. Gavepremier vil bli trukket ut på deltakernes startnummer.

Garderobe, toalett og dusj er tilgjengelig.

NIF-EPI01, 01