Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Solan Gundersen 2017

Solan Gundersen Vinterleker arrangeres helgen 24-26. februar på Alvdal, for aldersgruppen 12-14 år. Sak oppdatert 13. januar, bl.a. med hyttefordeling.

Kjøp engangslisens i app

Aldri har det vært enklere å betale engangslisens! Både arrangører og utøvere kan glede seg til å ta i bruk den nye app'en Min Ski.

bilde hentet fra Kongsberg IF sin side

Resultatprogram i beta

Mange synes Ehopp er vanskelig, og det er derfor meget gledelig at vi har en ivrig, ung hopper som har utviklet et resultatprogram som nå er i beta, kalt K-Jump.

Nordisk Juniorlandskamp

Tuva Bakkemo, Dorthe B. Seierstad og Ansgar Evensen er tatt ut i den norske langrennstroppen til Nordisk Juniorlandskamp 2017.

Uttak junior-VM

Jesper Ødegaard, Mats Bjerke Myhren, Ingebjørg Saglien Bråten og Lars Ivar Skårset er tatt ut i den norske hopp- og kombinerttroppen til junior-VM i USA.

Sesonginformasjon 2016/2017

NSF hopp ønsker å styrke sin informasjon ut til hopp-Norge, og i denne anledning har vi en laget en første versjon av Sesonginformasjon 2016/2017.

15 utøvere til junior-VM

Petter Stakston, Mathilde Myhrvold og Marte Mæhlum Johansen er med i langrennstroppen som skal representere Norge i Junior-VM i USA.

NM-medaljer til NLI

Det ble gull til Mathilde Olsen Ilebrekke og bronse til Ådne Kristenstuen under NM telemark klassisk på Bjorli i helgen, gratulerer!

Trener 2-kurs langrenn

Trener 2-kurs i langrenn (og mange andre idretter) gjennomføres i samarbeid med Høgskolen i Innlandet (Elverum) vår-sommer-høst 2017.

se flere nyheter
Gepa