Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

NM junior hopp/kombinert

Det ble sølv til Opplands førstelag under NM junior laghopp i Midtstua! I tillegg ble det individuelle medaljer til Jesper Ødegaard i hopp og Thea Øihaugen og Lars Ivar Skårset i kombinert, gratulerer!

VM-sølv til Mikko!

Mikko Kokslien var med på det norske kombinertlaget som gikk inn til 2. plass i søndagens lagkonkurranse i VM i Lahti. Gratulerer!

Solan Gundersen 2017

Solan Gundersen Vinterleker ble arrangert helgen 24-26. februar på Alvdal, for aldersgruppen 12-14 år. Opplands unge utøvere gjorde sine saker bra!

HL 2017 hopp/kombinert

Idrettslagene i Tolga og Vingelen ønsker velkommen til Hovedlandsrennet 2017 for nordiske grener, hvor landets 15- og 16-åringer skal konkurrere i langrenn, hopp og kombinert.

Flybillett Harstad til salgs

Team Hadeland har ledig flybillett til NM junior 2017 i Harstad; avreise onsdag 8. mars kl. 17.55, retur mandag 13. mars kl. 11.05.

YAV Parallellslalåm Cup

Oppland Skikrets inviterer til Young Attacking Vikings Parallellslalåm Cup, et lavterselskirenn med høy sosial faktor i Kvitfjell lørdag 25. februar, i forbindelse med World Cup.

VM 2017 Lahti

Da er det klart for VM 2017 nordiske grener i Lahti, 22. februar - 5. mars, med flere opplendinger i troppen. Lykke til, vi heier på dere!

NC senior Åsen

NC senior og U23-mesterskap ble arrangert på Åsen 25-26. februar. Her er alle resultatlister.

NM kombinert kvinner

God innsats av Thea Øihaugen og Thea Minyan Bjørseth i årets NM kombinert for kvinner!

se flere nyheter
NTB scanpix