Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

NM-medaljer til NLI

Det ble gull til Mathilde Olsen Ilebrekke og bronse til Ådne Kristenstuen under NM telemark klassisk på Bjorli i helgen, gratulerer!

HL 2017 hopp/kombinert

Hovedlandsrennet 2017 arrangeres på Tolga 3-5. mars. Sak oppdatert 16. januar, bl.a. med romfordeling.

KM 2017 alpint

Lillehammer Skiklub inviterte til KM Super-G og storslalåm i Hafjell 14-15. januar. Gratulerer til alle ferske kretsmestere!

Solan Gundersen 2017

Solan Gundersen Vinterleker arrangeres helgen 24-26. februar på Alvdal, for aldersgruppen 12-14 år. Sak oppdatert 13. januar, bl.a. med hyttefordeling.

Skidag funksjonshemmede

Oppland Skikrets og NAV Hjelpemiddelsentral Oppland inviterer til skidag for barn og voksne med funksjonsnedsettelser lørdag 28. januar på Budor.

Andreplass til Killi

Johanne Killi fra Dombås IL kjørte inn til andreplass i helgas verdenscuprenn i slopestyle i Frankrike.

Kjøp engangslisens i app

Aldri har det vært enklere å betale engangslisens! Både arrangører og utøvere kan glede seg til å ta i bruk den nye app'en Min Ski.

Gjefsen klare for nye renn

Skicrosslandslagets Marte Høie Gjefsen er klare for nye renn i verdenscupen i skicross i italienske Watles til helga etter julepausen.

Ski-NMs musikkvideo

For å skape liv og røre og få i gang dansefoten i bygda, har Randsfjordmuseene i samarbeid med NM Lygna laget en NM-musikkvideo med egen NM dans, låt og sang!

12 utøvere til U23-VM

Mattis Stenshagen og Thea Krokan Murud er tatt ut i den norske troppen til U23-VM i Park City, USA, 31. januar - 4. februar.

KM Oppland 2017

Se oversikt, informasjon og invitasjoner til årets kretsmesterskap i Oppland 2017, alle grener.

KM langrenn 2017

Se oversikt, informasjon og invitasjoner til årets kretsmesterskap langrenn.

Utviklingsmøter

Oppland Skikrets og Olympiatoppen Innlandet inviterer til Utviklingsmøter i Oppland. Sak sist oppdatert 10.01.17.

Det har aldri vært gøyere!

- Distansekortet er et utrolig bra virkemiddel for å at jeg synes det var gøy å være med ut på ski, forteller Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

SC Lahti 6-8. januar

Mattis Stenshagen fra Follebu Skiklubb og Team Veidekke Innlandet imponerte med 3. plass i søndagens 15 km klassisk under Skandinavisk Cup i finske Lahti.

NC hopp Midtstua

Mats Bjerke Myhren fra Søre Ål IL dokumenterte god form da han hoppet ned til hhv. 4. og 3. plass i eliteklassen i helgens Konica Minolta Norgescup i Midtstua.

Trener 2 alpint fart

NSF og Oppland Skikrets inviterer til fartsdelene av Trener 2 alpint i tilknytning til NSF Breddesamling for U14/U16 i Hafjell 2-5. februar. Påmeldingsfrist 25. januar!

Trenerkurs Midtdalen

Skikretsen inviterer til Trenerkurs langrenn for klubbene i Midtdalen 13-14. januar! Velg mellom Trener 1 (45 timer) og Treningsleder (16 timer). Påmeldingsfrist 6. januar. Sak oppdatert 9. januar.

Hyllest til breddeidretten

Lørdag 28. januar ønsker NRK Sporten å gi breddeidretten i norsk skisport den hyllesten den fortjener. Norges Skiforbund oppfordrer våre klubber til å søke på dette flotte tiltaket.

Midler rulleskianlegg

Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund utlyser programsatsingsmidler til etablering av rulleskianlegg. Søknadsfrist 15. januar 2017.

Stavlengder og soner

På Skiforbundets høstmøte ble det vedtatt nye regler om stavlengder og stakefrie soner for sesongen 2016-17.

Trener 1 alpint

Oppland Skikrets inviterer til Trener 1-kurs alpint. Første samling blir søndag 5. februar i Hafjell, fartsmoduler. Siste frist for påmelding 29. januar.

Fartssamling i Kvitfjell

Oppland Skikrets inviterer til Fartssamling i uke 1 2017 for U12, U14 og U16, samt FIS-løpere. Hjemmesiden er nå oppdatert med plan for samlingen.

Trener 1 langrenn Sjusjøen

Oppland Skikrets inviterer til Trener I-kurs langrenn snømoduler på Sjusjøen 6-7. januar 2017. Sak oppdatert med deltakerliste 2. januar.

Team Oppland HK

Team Oppland Hopp/Kombinert (TOHK) er et treningsfellesskap for hopp-og kombinertutøvere i aldersgruppen 12 år og eldre.

Gepa